torek, 9. september 2014

En lep pozdrav

Pozdravljene
 
Po zelo dolgem času se spet malo oglašam. Tale malček na sliki je razlog zakaj nič ne ustvarjam in nič ne objavljam. Upam, da si bom sedaj vzela kaj časa še za ustvarjanje. Namreč celo nosečnost sem imela strogo mirovanje in nisem nič ustvarjala, pa ne glede da sem strogo ubogala navodila zdravnikov me je naš mali Aleks kar precej prehitel. Sedaj sva lepo doma in uživamo. Vaše izdelke pa redno pregledujem čeprav nič ne komentiram.
 
Lepo se imejte in pridno ustvarjajte.



10 komentarjev:

  1. iii tudi ti zibaš. Kako lepo... vse čestitke mami, malemu pa ... saj veš.... veliko zdravja in čim manj obiskov okoli zdravnika. Tudi pri nas imamo dve miceni vnukinji Zara (2 meseca, Ema pa 14 dni ... Lepo bodi in uživaj. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep razlog za neustvarjanje :) Srečno!!

    OdgovoriIzbriši
  3. O, kako lepa novička! :-) Želim vam vse lepo Tudi čas za ustvarjanje bo prišel. Še prehitro... :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. IIIIIIIIIII mami ku cartkan poba! Čestike celi družinici in upam, da bo mali mož tako priden, da boš kmalu nazaj v blogerskih vodah :)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Iskrene čestitke, Karmen, Kakšna lepa novička in kako ljubek fantiček! Korajžno naprej. Veliko crkljanja in kar se da dobrega spanca vama želim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Iskrene čestitke Karmen!!! Imaš pa res tehten razlog zakaj nič ne ustvarjaš :)
    Želim vam vse lepo.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  7. :) Kako srčkan dojenček :) Vso srečo, vsej družinici želim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma iiiiii <3 čestitke...lepo se crkljajte.

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Karmen, s kako lepo novico si nas presenetila!! Iskrene čestitke, naužijte se ljubezni, mehkobe in topline, ki jo dojenček prinese v hišo, malemu princu pa želim, da mu njegova zvezdica sreče na poti življenja vedno svetlo sveti. Na fotografiji je pa tak za polubčkat:)), lepo bodite:))

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala vsem za prekrasne komentarje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za vaše komentarje z velikim veseljem jih prebiram.